Privé Skimboardles2019-01-17T10:46:51+01:00

Privé Skimboardles

Een privéles skimboarden betekent rennen, springen en vliegen door de branding. Een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand en skimboarden kun je na deze privéles skimboarden heel goed zelf doen! Je leert tijdens de skimboardles alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee, als dat lukt dan volgen de bochtjes en truukjes natuurlijk. De les wordt volledig aangepast op jouw skimboard-niveau.

De privéles skimboarden kun je ook boeken als klein groepje, met een vriend of vriendin, broer of zus samen.

€ 40,- p.p.p.l

Inschrijven

Kosten 1 uur Privéles Skimboarden:
1 persoon: € 40,00
2 personen: € 70,00
3 personen: € 90,00
Kosten 1.5 uur Privéles Skimboarden:
1 persoon: € 60,00
2 personen: € 100,00
3 personen: € 145,00 p.p.
Leeftijd: vanaf 5 jaar met zwemdiploma A

Voor een workshop skimboarden voor groepen groter dan 10 personen kun je ook terecht bij ons.

Materiaal (skimboards, wetsuits), professionele begeleiding en heel veel lol.
Zwemkleding, handdoek en bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.
Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van diverse skimboards van beginners boards tot professionele boards. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma.

Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma A (of voldoende zwemervaring) en gezond bent. Twijfel je of je fit genoeg bent, heb je bijvoorbeeld astma? Neem dan zeker even contact op met ons. Dan kijken we samen hoe we kunnen zorgen dat je toch verantwoord het water op kan.

De skimboardlessen gaan vrijwel altijd gewoon door, maar houd er rekening mee dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat de skimboardles niet doorgaat vanwege bijvoorbeeld harde wind. In geval van twijfelachtig weer nemen wij ruim van te voren contact met je op om een alternatieve datum of activiteit te bespreken.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach.  Lees meer over de omgeving.
Het surfseizoen van Dreams loopt van april t/m oktober. De privélessen worden gegeven op een tijdstip naar wens, neem contact met ons op om een les in te plannen.

Hoe ziet een privé skimboardles er uit?

We starten de privé skimboardles met een korte uitleg over het skimboarden. Daarna trek je een wetsuit aan (bij echt zomers weer niet nodig) en vervolgens gaan we de branding in, op de beste plek om te skimboarden.  Je leert tijdens de privé skimboardles alles wat je moet weten om lekker zelf verder te kunnen oefenen en allerlei coole tricks die je met een skimboard kan doen. Is het voor jou niet de eerste keer op een skimboard? Dan passen we de les natuurlijk aan zodat je op jouw niveau verder kunt leren.

Het leukste van skimboarden is, dat het op het eerste gezicht niet zo ingewikkeld lijkt. Gooien en erop springen en dan lekker door de branding glijden. Maar vergis je niet! Skimboarden is meer dan dat. Naast leuke tricks op vlak water, kun je met een foam skimboard ook een golfje surfen in de shorebreak (branding direct op de kust). Een skimboard neem je makkelijk mee onder je arm op de fiets en is goed betaalbaar als je het vergelijkt met een surfboard. Na één of een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren. Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar.

Na een privé skimboardles kun je ook een wetsuit en skimboard huren. Wil je graag je eigen skimboard en wetsuit? Bij onze surfshop Dreams Shop helpen we graag bij het maken van je keuze uit de verschillende skimboards en wetsuits.

Hallo Dreams instructeurs,

“Puck, Jip, Anika, Eliam en Jeske hebben een hele leuke surf week gehad. Dankjulliewel!”

Marloes

Hoi Dreams,

“De moederdagsurf was echt geweldig! Het was superleuk georganiseerd en de instructeurs
waren heel enthousiast en deden enomr hun best om de beste golven voor ons uit te zoeken. Ik heb 2 uur lang met een big smile van het genieten op de surfplank doorgebracht.”

Wendy

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon!

“Tobias heeft het zo naar zijn zin gehad dat hij morgen nog een dagje naar surfcamp wil komen!”

Mireille

“Bedankt voor de leerzame en leuke les! Beetje spierpijn, maar dat mocht de pret niet drukken.”

Rob

Ha Dreams!

“Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten. Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke