Surfcamp Mei Vakantie2019-02-06T13:13:22+01:00

Surfcamp Mei Vakantie

Bij Dreams Surfschool kun je deze meivakantie leren surfen op het Dreams Surfcamp Kids! Het allerleukste surfcamp in Nederland!

Leren surfen kan namelijk heel goed in Nederland. In de Noordzee zijn prima golven en het is een veilige plek om te leren surfen. Speciaal voor kids hebben wij dit surfcamp in verschillende leeftijdscategorieën. Hieronder vindt je meer informatie over dit te gekke surfcamp.

vanaf €55,- p.p.p.d.

Inschrijven

Data Surfcamp meivakantie 2019:
24 t/m 26 april (3 dagen) en
1 t/m 3 mei (3 dagen)
Kosten p.p.: € 60,00 per dag of € 165,00 voor 3 dagen
Tijdsduur: 09:30-17:00 (brengen vanaf 09:00 /ophalen tot 17:30)
Wij hanteren 1 surfleraar/begeleider per 5 kids
Leeftijd: 8 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar
In de meivakantie is de minimumleeftijd 8 jaar (ipv 6 jaar in de zomer)

Materiaal (surfboards, wetsuit en alle andere benodigde les materialen (zoals longboards, beschermers, powerkites, skimboards, bodyboards, bodysurfers, scheppen, graffiti bussen, jongleerspullen enz enz), professionele begeleiding, gezonde lunch, drankjes, snacks en heel veel lol.
– zwemkleding, handdoek
– eigen wetsuit (5/4) als je dat hebt
– kleding aangepast op het weer en een extra warme trui/bij regen: extra setje kleding
– zonnebril/petje/vaseline (voor je nek, zodat het niet schuurt in je wetsuit)
– schoenen die dicht kunnen (veters/klittenband) en sokken voor longboarden en freerunnen
– eigen longboard/skateboard als je dat hebt
– wil je een t-shirt maken met graffiti, neem dan een blanco t-shirt mee
Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deze instructeurs zorgen naast de veiligheid ook elke dag weer voor het allerbelangrijkste: plezier maken! Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach. Halen en brengen (en betalen) kan bij onze winkel, Dreamsshop op de hoek van Karel Doormanweg 23 en Willem III plein in Ter Heijde.
Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Tegenover Dreams Surfschool zit een splinternieuwe en heel gezellige Bed & Breakfast, waar je met je ouders heerlijk kunt slapen. Of, iets verder weg Vakantiepark Vluchtenburg in ‘s-Gravenzande en Roompot Vakantiepark in Kijkduin. Meer een luxe paardje? Ook dat kan, Hotel Elzenduin is vlakbij.

Wat gaan we doen op het Surfcamp Kids:

Natuurlijk gaan we tijdens het surfcamp kids iedere dag surfen. Het andere dagdeel gaan we andere activiteiten doen op en nabij het strand zoals powerkiten, longboarden, skimboarden, bodyboarden, strandjutten of een creatieve activiteit zoals het maken van Jut-Kunst en Graffiti. We gaan iedere dag wat anders doen, je leert dus elke keer wat anders! Het Dreams Beach & Surfcamp gaat altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing! Bij hoge golven gaan we lekker bodyboarden en bodysurfen, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger op dat moment). Onweer? Dan verhuizen we de hele boel naar een indoor hal in de buurt, voor zolang dat nodig is.

Surfles van Daan Gras

Hallo Dreams instructeurs,

“Puck, Jip, Anika, Eliam en Jeske hebben een hele leuke surf week gehad. Dankjulliewel!”

Marloes

Hoi Dreams,

“De moederdagsurf was echt geweldig! Het was superleuk georganiseerd en de instructeurs
waren heel enthousiast en deden enomr hun best om de beste golven voor ons uit te zoeken. Ik heb 2 uur lang met een big smile van het genieten op de surfplank doorgebracht.”

Wendy

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon!

“Tobias heeft het zo naar zijn zin gehad dat hij morgen nog een dagje naar surfcamp wil komen!”

Mireille

“Bedankt voor de leerzame en leuke les! Beetje spierpijn, maar dat mocht de pret niet drukken.”

Rob

Ha Dreams!

“Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten. Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke