Familie Surfen2019-07-17T13:15:57+01:00

Familie Surfen

Gezellig wat actiefs op het strand samen met je familie of gezin doen bij Dreams Surfschool. Dat kan met een familie surfles. Je leert golfsurfen met je eigen gezin of de hele familie. Familie surfen is toegankelijk voor ouders met kinderen vanaf 6 jaar, met A+B diploma.

Heerlijk even een paar uur lol maken in zee is een geweldig leuke ervaring waar jullie nog lang van zullen nagenieten.

€25,- p.p.p.l

Reserveren
Surfles agenda

Kosten: € 25,00 per persoon (geldig vanaf 5 personen)
Basis prijs: € 125,00 bij 4/5 personen
Voor 2 of 3 personen rekenen wij een priveles (zie link)
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar met zwemdiploma A + B (of gelijkwaardige zwemervaring)
voorwaarde familiesurfen: minimaal 2 kinderen onder de 18 jaar

TIP!
Op Moederdag en Vaderdag organiseert Dreams een speciale surfles voor kinderen die mama of papa graag eens willen verassen met een surfles.
Minder dan 5 personen? Kijk dan bij privéles.

Materiaal (softtop surfboards, wetsuits), professionele begeleiding en heel veel lol.

Zwemkleding, handdoek en bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht. Voor kids: zwemdiploma A en B.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma.

Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B (of voldoende zwemervaring) en gezond bent. Twijfel je of je fit genoeg bent, heb je bijvoorbeeld astma? Neem dan zeker even contact op met ons. Dan kijken we samen hoe we kunnen zorgen dat je toch verantwoord het water op kan.

De surflessen gaan vrijwel altijd gewoon door, maar houd er rekening mee dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat de surfles niet doorgaat. In geval van twijfelachtig weer nemen wij ruim van te voren contact met je op om een alternatieve datum of activiteit te bespreken.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach.  Lees meer over de omgeving.
Het surfseizoen van Dreams loopt van april t/m oktober. De familie surfles wordt op een datum en tijdstip op afspraak gegeven, neem daarvoor contact met ons op.

Met de gehele familie surfen!

Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen! Bij Dreams krijg je familie surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen per instructeur. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen. De familie surfles duurt twee uur in totaal. We starten de surfles met een theorie uitleg over stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trekken jullie een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen.  Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim. 

Na deze eerste golfsurfles kun je verder met onze vervolg surflessen of privéles om zo de techniek beter onder de knie te krijgen. Na een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren. Voor kinderen zijn er de surfkids lessen, zo kunnen zij spelenderwijs beter leren surfen. Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Hallo Dreams instructeurs,

“Puck, Jip, Anika, Eliam en Jeske hebben een hele leuke surf week gehad. Dankjulliewel!”

Marloes

Hoi Dreams,

“De moederdagsurf was echt geweldig! Het was superleuk georganiseerd en de instructeurs
waren heel enthousiast en deden enomr hun best om de beste golven voor ons uit te zoeken. Ik heb 2 uur lang met een big smile van het genieten op de surfplank doorgebracht.”

Wendy

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon!

“Tobias heeft het zo naar zijn zin gehad dat hij morgen nog een dagje naar surfcamp wil komen!”

Mireille

“Bedankt voor de leerzame en leuke les! Beetje spierpijn, maar dat mocht de pret niet drukken.”

Rob

Ha Dreams!

“Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten. Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke