Suppen2019-01-15T10:17:41+01:00

Suppen

Heb je altijd al willen leren Suppen op zee, dan is dit je kans! Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup. Je leert uiteraard eerst door de branding heen komen en je balans vinden op de Sup. Daarna begint het echte werk, peddelen, draaien, techniek hoe je op je sup klimt als je er vanaf gevallen bent en als je wil, golven surfen, op de sup.

vanaf € 40,- p.p.p.l

Inschrijven

Kosten 1 uur Privéles suppen
1 persoon: € 40,00
2 personen: € 70,00
Kosten 2 uur Privéles suppen
1 persoon: € 70,00
2 personen: € 120,00
Kosten voor 3 personen: € 145,00
Kosten voor 4 tot 6 personen: € 35,00 p.p.
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Op zoek naar een leuke dag op het strand? Dat kan ook bij Dreams Surfschool met allerlei leuke strandactiviteiten voor familie of een team van je leukste collega’s.

Materiaal (soft Sups, wetsuits), professionele begeleiding en heel veel lol.
Zwemkleding, handdoek en bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.
Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van soft supboards, deze boards zijn zachter dan reguliere Sups. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma.

Deelname aan Sup lessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Twijfel je of je fit genoeg bent, heb je bijvoorbeeld astma? Neem dan zeker even contact op met ons. Dan kijken we samen hoe we kunnen zorgen dat je toch verantwoord het water op kan.

De Sup lessen gaan vrijwel altijd gewoon door, maar houd er rekening mee dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat de suples niet doorgaat. Check daarom voordat je vertrekt van huis voor de zekerheid het laatste nieuws op onze website. Mocht het nodig zijn kan de afspraak in overleg verzet worden naar een andere datum.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Jamm Beach.  Lees meer over de omgeving.
Het surfseizoen van Dreams loopt van april t/m oktober. De prive sup lessen worden op op een dag en tijdstip naar keuze gegeven.

Lekker ontspannen op zee met een privéles suppen!

Tijdens de privéles suppen heb je één op één contact met de instructeur waardoor je het suppen sneller onder de knie krijgt. De les wordt volledig aangepast op jouw niveau. De priveles suppen kun je ook boeken als klein groepje, gezellig samen met een vriend of vriendin of partner. 

Stand Up Paddle Boarding (ofwel suppen) is een relaxte bezigheid. Staand op een sup heb je een heerlijk uitzicht op de kustlijn, de duinen en kom je helemaal tot rust. Als je kunt blijven staan tenminste, want het wiebelt toch wel een beetje in het begin. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de beginselen van het suppen onder de knie krijgt en met een gerust hart kunt paddelen. Perfect voor wie surfen te intensief vindt en het wat rustiger aan wil doen! 

Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup.

De sup les duurt twee uur in totaal. We starten de sup les met een theorie gedeelte waar je meer leert over de stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Bij 2 uur les sluiten we af met een sup-tourtje langs de kust, waarbij nog aan je techniek gewerkt wordt.

Na de les zelf nog een aantal uurtjes suppen? Huur dan het materiaal bij Dreams Surfschool.

Surfles van Daan Gras

Hallo Dreams instructeurs,

“Puck, Jip, Anika, Eliam en Jeske hebben een hele leuke surf week gehad. Dankjulliewel!”

Marloes

Hoi Dreams,

“De moederdagsurf was echt geweldig! Het was superleuk georganiseerd en de instructeurs
waren heel enthousiast en deden enomr hun best om de beste golven voor ons uit te zoeken. Ik heb 2 uur lang met een big smile van het genieten op de surfplank doorgebracht.”

Wendy

“Daan, Heel erg bedankt voor de familie surflessen. Het was echt erg leuk!”

Mare, Jesse en Emma en Manon!

“Tobias heeft het zo naar zijn zin gehad dat hij morgen nog een dagje naar surfcamp wil komen!”

Mireille

“Bedankt voor de leerzame en leuke les! Beetje spierpijn, maar dat mocht de pret niet drukken.”

Rob

Ha Dreams!

“Het was fantastisch toch! De kids hebben genoten. Nogmaals bedankt!”

Groetjes Femke